Min Hæklet i Video: Røghætter, Circle Tørklæder og Neckwarmers

ved KathrynNovember 16, 2011 · 2 kommentarer

i Min hækling arbejde

Nogle af mine yndlings ting at gøre, er røghætter og cirkel tørklæder. Her er en video samling af hvad jeg har lavet i denne kategori 2011. Du har set nogle af disse på bloggen før, og andre jeg bare afsløre nu. They are all my own design except the first one which wis from the book Hæklet Chic af Francine Toukou. I’ll be sharing some of the patterns and products on Ravelry, Etsy and the blog in the upcoming months.

Because I’ve made a lot of these this year, the video is long-ish but hang in there because about mid-way through I reveal my two-toned cowl/capelet design, which I’m currently super proud of!

pinit fg en rect gray 28 My Crochet in Video: Cowls, Circle Scarves and Neckwarmers
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: