Hæklet Quote: Alpaca Garn Blødhed

ved KathrynNovember 29, 2011 · 1 kommentar

i Hæklet Citater

Dagens citat krog er en beskrivelse af alpaca garn. Du kan vide, at jeg har haft lidt af en baby alpaca garn besættelse sidst, så det er derfor jeg blev trukket til denne ene. Citatet er fra Holli Friedland af The Examiner.

“Den fleece af alpaca er en af ​​de blødeste fibre på markedet i dag. Enten Suri eller Huacaya er lige så dejlige at røre ved. Denne fiber vil have de fleste garn entusiaster kurrende over det. Den første forskydning er den blødeste.”

Er du fan af alpaka garn?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Quote: Alpaca Yarn Softness
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] "The fleece af alpaca er en af ​​de blødeste fibre på markedet i dag. Enten Suri eller Huacaya er lige så dejlige at røre ved. Denne fiber vil have de fleste garn entusiaster kurrende over det. Den første forskydning er den blødeste ".- Holli Friedland [...]

Forrige post:

Næste indlæg: