Hæklet Quote: 19århundrede Innovation

ved KathrynNovember 18, 2011 · 1 kommentar

i Hæklet Citater

Dagens citat krog celebrates the crochet and other crafting innovations of the nineteenth century, innovationer, der ændrede ansigt håndarbejde for evigt. The quote is by Irina Stepanova in her article on Berlin Wool from the November / December issue of Piecework Magazine.

The nineteenth century was a century of innovation. The arts, fremstillingsvirksomhed, and trade flourished; dazzling new machines, inventions, and curiosities seemed to appear on the market every month. It was a time of fascination with science and technology, and the Victorians in particular tirelessly designed, improved, and experimented with devices that could make in a day what previously had taken months to complete by hand. It was inevitable that they would turn their unbridled energy, ingenuity, and talent to modernizing handmade needlecrafts.

En masse gode ting er sket for hækling løbet af denne tid, men jeg synes også, det er værd at bemærke, at der stadig er til dato ingen hækling maskine der kan gøre, hvad crocheters gøre ved hånden!

pinit fg en rect gray 28 Crochet Quote: 19th Century Innovation
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Et par af de ting, som nogle smarte folk sagde: "Det nittende århundrede var et århundrede med innovation. The arts, fremstillingsvirksomhed, and trade flourished; dazzling new machines, inventions, and curiosities seemed to appear on the market every month. It was a time of fascination with science and technology, and the Victorians in particular tirelessly designed, improved, and experimented with devices that could make in a day what previously had taken months to complete by hand. It was inevitable that they would turn their unbridled energy, ingenuity, og talent til at modernisere håndlavede Needlecrafts ". – Irina Stepanova [...]

Forrige post:

Næste indlæg: