Hækl på Street, en Elleve Håndlavede Kroge Project

ved KathrynNovember 21, 2011 · 3 kommentarer

i Hæklet Nyheder

crochet5 500x246 Crochet on the Street, an Eleven Handmade Crochets Project

Eleven Håndlavede har lanceret en ny hæklet projekt kaldet Hækl på gaden, som jeg synes er en cool idé. Hendes vigtigste mål er at vise, hvordan mennesker i hendes hjemegn Letland er iført hæklet ud og om. Men, hun hilser andre til at slutte sig til hende i at dele deres hæklet på gaden finder ved hjælp en Twitter hashtag at organisere fundene.

Hvem er Eleven Håndlavede Kroge?

Du har set mig nævne Eleven Håndlavede et par gange på denne blog, både i mit ugentlige “hæklet link kærlighed” stillinger og i min daglige Etsy funktioner. Det er fordi jeg elsker virkelig de detaljerede kølige wearable hæklede elementer, hun skaber. Ved “hun”, Jeg mener Linda. Hun er en lettisk hækling designer, der forsøger at vise, at hækling er ikke bare snu, men også fashionable og jeg tror, ​​hun absolut lykkes!

Mere om Hækl på Street

Linda nævnt for nylig på hendes tosprogede blog, at hun er begyndt et nyt projekt kaldet Hækl på Street. Hendes vigtigste mål er at begynde at fange billeder af mennesker, der er iført hæklet i Letland for at vise hvor snu og stilfuld dette undertiden overset samfund er. Jeg tror, ​​det er fantastisk. Hver af os har vores egen niche af hækling, at vi virkelig kan hjælpe dele med verden, hvis vi er tro mod os selv, og jeg tror, ​​at dette projekt repræsenterer Lindas stor niche.

Hvordan man kan deltage

Linda har tilskyndet andre til at dele hæklet de opdager på gaden ved udstationering med Twitter hashtag # crochetonthestreet. Så, hvis du er ude og om og ser en person iført en stor hæklet element derefter stoppe dem og spørge, om du kan tage et foto til at dele via Twitter. Jeg gør ikke ofte plet hæklet i naturen, men det opmuntrer mig til at begynde at betale mere opmærksom for at se, om jeg kan få nogle billeder til at dele.

pinit fg en rect gray 28 Crochet on the Street, an Eleven Handmade Crochets Project
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] de fabelagtige hæklet tøjdesign fra @ elevenhandmade. Jeg er også fascineret af hendes nye # crochetonthestreet [...]

Forrige post:

Næste indlæg: