Hæklet Næse Varmere Salg firedoblet i Andet år

ved KathrynNovember 29, 2011 · 2 kommentarer

i Hæklet Nyheder

white 500x380 Crochet Nose Warmer Sales Quadrupled in Second Year

Jeg ved, at titlen på dette blog-indlæg lyder som en vittighed. Hvem bærer hæklet næse brænder eller næse brænder af enhver art af denne grund? Tilsyneladende ganske få mennesker har vist interesse i denne niche forretning lanceret af Sally Steel-Jones. En Sheffield Telegraph artiklen forklarer, at dette fyrre-noget mor skabte det første produkt for sig selv, så en forretningsidé og har været støt voksende hendes lille online-forretning.

Hvad er en hæklet næse varmere?

Det er virkelig er præcis, hvad det lyder som – en hyggelig og varm hæklet element, som du bruger til at dække din næse. Maker var at forsøge at holde sine varmeregningen ned derhjemme, da hun indså, at hun altid havde en kold næse. She took out her crochet hook and made herself a hot pink crocheted cover for her nose. She used crochet chains to create straps that wrap around the face to keep the nose warmer on and keep the nose nice and toasty.

Going beyond crochet

Over time Sally has found that crochet isn’t the only option for making warm and wonderful nose warmers. She has started to use fleece, faux fur, velour and other fabrics to create her nose warmers. She does still sell her crochet originals, selv, selvfølgelig.

Who buys nose warmers?

Sally reports that she has customers in Europe, North America and Australia. Her nose warmers are primarily purchased by outdoor enthusiasts like skiers, hikers and golfers. They’re a low cost item that can help solve a little problem of feeling cold because your nose gets cold. Jeg tror ikke, jeg ville bære en næse varmere mig, men jeg finder følelsen af ​​en kold næse irriterende, så jeg slags får det. Hendes næse varmere salget er firedoblet i sit andet år i erhvervslivet, så Sally er naturligvis gør noget rigtigt.

Går ud over næse brænder

Selv om hun er kommet kendt for hendes næse brænder, denne business kvinde har forgrenet ud og sælger også andre elementer i hendes online butik. Stoles, forfang, pulsvarmere og ørevarmere er alle tilgængelige. Der synes ikke at være en masse hæklet andet end næse brænder, men hvis du er en fan af fleece så du kan finde noget her, som du kan lide.

Flere hæklet næse brænder

Efter at lære om dette, Jeg gjorde nogle søger rundt på nettet. I found that indeed there are several other people who make and sell crochet nose warmers. A particular popular seller seems to be Aunt Marty på Etsy.

So I have to knowwould you wear a crochet nose warmer?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Nose Warmer Sales Quadrupled in Second Year
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: