Hæklede Beanies til Obamas piger

ved KathrynNovember 22, 2011 · 2 kommentarer

i Hæklet Nyheder

obama crochet Crochet Beanies for Obamas Girls

Barack Obama crochet by Todd Paschall

President Obama received crocheted silver beanies this weekend from an attendee of the wreath-laying ceremonial for Bombing of Darwin Day in Australia.

The president went to Darwin, Australia for a wreath-laying ceremony at the USS Peary Memorial. This is a memorial for 88 US marines who were killed during WWII by an attack on their ships. President Obama compared the experience to America’s Pearl Harbour. After the ceremony, Prime Minister Julia Gillard announced that the day will heretofore be known as the Bombing of Darwin Day to honor those killed in the attacks.

Only a few people were chosen to attend the ceremony and meet President Obama. One of those people was Mary Lee whose father was killed in the attacks. Hun ønskede at give en gave til præsidenten for at tage sig tid til at anerkende denne del af historien. Hun bragte tre hæklede blomster-smykket beanies inde i en sølv taske til at give til præsidentens børn.

Mary Lee fik at vide, at hun ikke ville være i stand til at give disse gaver. Men, lykkedes hende at få opmærksomhed af en kvinde rejser med Obamas besætning og fik særlig tilladelse til at sende gaver til præsidentens børn.

Dagens spørgsmål: Hvis du kunne hækle noget for præsident Obama og hans familie, hvad ville du gøre for dem?

nyhedskilde

pinit fg en rect gray 28 Crochet Beanies for Obamas Girls
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: