Crazy Creepy Wonderful Hæklet i Music Video

ved KathrynNovember 8, 2011 · 3 kommentarer

i Hæklet Nyheder

crochet art1 Crazy Creepy Wonderful Crochet in Music Video

Der er noget strålende uhyggeligt om hækling-dækket mennesker i denne genbrugsforretning hyldest musikvideo af San Francisco musik duo Seventeen Evergreen. Mine øjne kunne ikke vende sig væk fra scenen, der ligner mumificering i hækling. Dejlige.

crochet1 Crazy Creepy Wonderful Crochet in Music Video

Jeg iagttog det to gange – én gang i sin lille størrelse, da jeg fandt det via Tales af en techno-luder og derefter igen ved at dobbeltklikke på det og se det i fuld størrelse. Jeg er helt opfordre dig til at se det i fuld størrelse for at få den fulde amazingness af hæklede kreationer.

Seventeen Evergreen – Polaritet Song

Den Seventeen Evergreen Hjemmesiden forklarer, at videoen, instrueret af Terri Rettidig, er baseret på begrebet “uldne terrorist krigsførelse midt hverdagens sparsommelighed butik mundanity”. Jeg kan se, at.

Det ligner kunstneren til strik og hækling arbejde er Sarah Applebaum. Jeg var ikke bekendt med denne kunstner før nu, men en hurtig Google image search fortæller mig, at jeg har brug for at lære mere, så jeg vil forske hende og skrive op, hvad jeg finder for mandagens hækling kunstner profil indlæg næste uge. I mellemtiden, nyde video!

pinit fg en rect gray 28 Crazy Creepy Wonderful Crochet in Music Video
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] uge faldt jeg i kærlighed med hæklet fyldt Seventeen Evergreen musikvideo til sangen Polaritet. Jeg gjorde nogle korte forskning derefter ind som skabte hækling for at video [...]

Forrige post:

Næste indlæg: