Cocktails og hækling: Australiens Mormors Bar

ved KathrynNovember 25, 2011 · 2 kommentarer

i hæklet verden

crochet bar 500x670 Cocktails and Crochet: Australias Grandmas Bar Billede via Foursquare

Jeg tror, ​​at universet forsøger at fortælle mig, at jeg har brug for at rejse verden rundt og udforske dens hækling. Efter alt, Jeg har for nylig lært om hækling-dækket hotelværelse i Storbritannien og nu har jeg lært om en bedstemor chik cocktail bar navnet Bedstemors Bar i Sydney, Australien.

Fra hvad jeg har læst online, Bedstemors Bar lyder som den slags dyk bar, der kunne være populær i San Francisco, hvis det blev placeret her. Det er placeret i en kælder under en guitar butik, og du er nødt til at tage astroturf dækket trapper at komme derned. Når du er inde, får du mulighed for øl og vin, men det er virkelig en cocktail sted med en vægt på rom.

granny square Cocktails and Crochet: Australias Grandmas Bar

Billede via Nej Strikkede knickers

Hospitality Magazine nylig profileret denne bar. De talte til 85-årige Beth Bradey, bedstemor af barens medejer James. James er den, der designede bar med granny chic (eller bedstemor kitsch) i tankerne. Der er naturligvis hæklede tæpper indarbejdet til indretningen af ​​bar. Og selvfølgelig er der nogle doilies.

Denne bar var en “lille bar finalist” for 2011 Sydney Business Awards. Min favorit beskrivelse af det kommer fra Foursquare: “En retro-Sexual oase af kosmopolitisk kitsch og falmede Granny glamour – tjener op på nogle af de bedste drinks i byen.” Gæt jeg hellere pakke mine vintage tasker for en tur til Sydney engang snart!

pinit fg en rect gray 28 Cocktails and Crochet: Australias Grandmas Bar
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg:

Jeg tror, ​​at universet forsøger at fortælle mig, at jeg har brug for at rejse verden rundt og udforske dens hækling. Efter alt, I just recently learned about the crochet-covered hotel room in the UK and now I've learned about a granny chic cocktail bar named Grandma's Bar in Sydney, Australien.