3 Vigtige bøger for mennesker interesserede i garn farvning

ved KathrynNovember 29, 2011 · 4 kommentarer

i Garn Farvning

Jeg har tænkt mig at dreje væk en lille smule fra min sædvanlige hæklet boganmeldelser denne uge for at tale om tre bøger, som jeg for nylig samlet op på det relaterede emne garn farvning. Jeg har tænkt på at prøve garn farvning for en stund nu, og det er noget, jeg ønsker at flytte lidt frem i med 2012. Det bliver interessant at se, om ikke det er noget, jeg nyder, fordi jeg følte virkelig tiltrukket af tanken og så læste jeg disse bøger og nu er jeg spekulerer på, om garn farvning er virkelig for mig. Det kan ikke være, men jeg ønsker at prøve det at finde ud af, og jeg tror, ​​at disse tre bøger kombineret sammen gøre en fantastisk ressource for begyndelsen og nysgerrige Dyer.

1. Hand Farvning Garn og Fleece 3 Key Books for People Interested in Yarn Dyeing af Gail Callahan.

yarn book 3 Key Books for People Interested in Yarn Dyeing

Denne bog handler om det grundlæggende i starten at farve garn i hånden. Selv om jeg ikke har prøvet det endnu, Bogen gør mig meget mere tryg ved den proces. Det forenkler trinnene, bryde dem ned i fordøjelige stykker. Det betyder ikke taler meget om at måle ting eller at du har de nøjagtige rigtige materialer. I stedet, den taler om de centrale ting, du skal gøre, hvis du ønsker at starte hånd farvning garn. Det giver flere forskellige muligheder for forskellige trin (for eksempel, ved hjælp af forskellige varmekilder som komfur, mikrobølgeovn eller en langsom komfur). Denne bog handler om farvning naturlige proteinstoffer garner (som uld) bruge frugtfarve og kommercielle farvestoffer.

2. Høst Color: Sådan Find Planter og Make naturlige farvestoffer 3 Key Books for People Interested in Yarn Dyeing af Rebecca Burgess.

yarn books 500x400 3 Key Books for People Interested in Yarn Dyeing

En af grundene til, at jeg har været tøver med at begynde farvning garn er fordi jeg ikke virkelig ønsker at have til at bekymre sig om brugen af ​​kemikalier i mit køkken. Jeg har en lille lejlighed og ville blive farvning i det samme sted, hvor jeg laver mad, og selvom jeg ved, at andre mennesker gør dette uden uheld, Jeg ved, at jeg har en tendens til at skære hjørner her og der med nye hobbyer og jeg vil hellere ikke bringe mig selv på den måde. Så det er blevet mere og mere tiltrækkende for mig at tænke på at bruge naturlige farvestoffer, og det er, hvad denne bog handler om. Det er en grundig bog om farvning af garn med planter og krydderier, og det kommer i, hvordan man finder de planter i dit område, samt hvordan man kan dyrke nogle af dem. Det er en detaljeret kontrapunkt til den første bog, og sammen jeg føle, at de har givet mig en masse interessante oplysninger at tygge på.

3. Farvning at strikke 3 Key Books for People Interested in Yarn Dyeing af Elaine Eskesen.

crochet book4 3 Key Books for People Interested in Yarn Dyeing

Dette er faktisk en strikkeopskrift bog, så man skulle tro ved første øjekast, at det ikke kan interessere mig, da jeg hækle, men ikke strikke. Men, ikke undervurdere kraften af ​​denne bog. Det handler om, hvordan at farve garn at bruge og så er det om, hvordan du får mest ud af hånd-farvet garn i din strikning. Selv om ikke alle detaljerne gælder for hækling arbejde, Jeg tror, ​​det giver nogle virkelig store oplysninger, som hjælper til at informere dig om farven proces og giver dig en masse at tænke over. Dette stof til eftertanke synes ligesom det ville hjælpe at tilføje et ekstra niveau til garn farvning erfaring og runder min liste over tre must-have ressourcer til wanna-be garn dyers. Jeg vil lade dig vide, hvis jeg fortsætter med at tilbede disse bøger, som jeg gå videre med at lære at farve.

Er garn farvning noget, der interesserer dig?

pinit fg en rect gray 28 3 Key Books for People Interested in Yarn Dyeing
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Yderligere læsning ...

Trackbacks

  1. [...] foreslået 3 bøger for folk med interesse i garn farvning, noget, jeg var virkelig interesseret i at prøve mig selv omkring dette tidspunkt sidste år, selv om jeg aldrig gjorde [...]

Forrige post:

Næste indlæg:

Disse tre bøger kombineret sammen gøre en fantastisk ressource for begyndelsen og nysgerrige garn Dyer.