Kunstner Magda Sayeg Yarnbombing

ved KathrynOktober 31, 2011 · 7 kommentarer

i Hæklet Kunstnere

magda crochet Yarnbombing Artist Magda Sayeg

Magda Sayeg is a fiber kunstner who has gained a lot of attention for her knit and crochet yarnbombing work. I mentioned her previously in a list of 10 yarnbombers to follow on Twitter. And her work was featured in the Garn Bombning crochet book that helped raise awareness of the artistic nature of the craft.

More about crochet artist Magda Sayeg

Magda Sayeg is one of the major leaders in the yarnbombing movement and is the founder of Knitta Please, one of the earliest guerilla knitting groups. She does both knit and crochet work, leading community-based art displays and doing stunning installations in public spaces. Sayeg has gained credibility in the art world, working with leading brands like Etsy and Smart Car. She has been featured in solo exhibits and group shows at the National Gallery of Australia, La Museo des Esposizione i Rom og mange andre store gallerier og museer. Hun knittaplease på Facebook og @ knittaporfavor på Twitter.

Magda Sayeg s Yarnbombing kunst

Selv hvis du ikke kender hende ved navn, du har sikkert set Magda Sayeg kunst, hvis du nogensinde har læst en artikel om Yarnbombing. Her er nogle af hendes mest fremragende stykker:

yarnbombing1 Yarnbombing Artist Magda Sayeg

SmartCar MagdaSayeg 300x217 Yarnbombing Artist Magda Sayeg

crochet squares1 Yarnbombing Artist Magda Sayeg

crochet art4 500x352 Yarnbombing Artist Magda Sayeg

Hækl i Sayeg kunst

Efter alt at dømme, at jeg kan finde, Sayeg er primært en strikker, men hun gør omfatter nogle hæklet i sit arbejde, især i form af bedstemor firkanter. I nogle tilfælde, hun arbejder med et team af Syerskerne at få hendes visioner komplet og det er en anden måde at hækling kommer i spil i sit arbejde. For eksempel, Sayeg nylig gjorde et stykke for Artprize that is a pixelated fabric version of an Eames chair made of up of 5000 1.5″ squares that are both knit and crochet squares:

10092158 large Yarnbombing Artist Magda Sayeg

Another example is her portion of a collaborative project called a Knitted Wonderland, in which she choose to use some Tunisian crochet, a craft that in and of itself kind of blends crochet and knitting and therefore seems perfect for her! Here’s a portion of that with the Tunisian crochet at the top:

Screen shot 2011 10 29 at 4.43.05 PM Yarnbombing Artist Magda Sayeg

Yarnbombing vs Public Art

One of the things that I think we have to discuss if we’re going to talk about Magda Sayeg’s artwork is what is yarnbombing and how does it differ from public art (or does it?) This is a big discussion and you’ll get different viewpoints from different artists. Min mening er, at Yarnbombing er noget, der sker uden tilladelse, ligesom graffiti. Stykker, der er gjort med tilladelse er offentlige kunst og kan sammenlignes med vægmalerier (i modsætning til graffiti tagging). Jeg tror, ​​at de begge har deres plads i kunstverdenen.

Personligt kan jeg rigtig godt lide stykker, der går ud over Yarnbombing og blive accepteret offentlig kunst (som er ikke at sige, at jeg ikke kan lide sande garn bomber). Jeg tror, ​​det giver hæklet og kvindelige crafting en stor plads i kunsten samfund og i det offentlige rum, og jeg tror, ​​at der er en masse værdi i at. Magda Sayeg har gjort Yarnbombing og er også blevet anerkendt som en kunstner i det bredere samfund og kunstverdenen, og jeg tror, ​​det er bare awesome.

Magda Sayeg rundt omkring på nettet

Hvad tænker du på?
pinit fg en rect gray 28 Yarnbombing Artist Magda Sayeg
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Magda Sayeg er en anden yarnbomber der gør både straffet og ikke-sanktioneret kunst på gaden og har også gjort træet cozies. google_ad_client = "pub-1111087827502817"; google_ad_width = 336; google_ad_height = 280; google_ad_format = "336x280_as"; google_ad_type = "text_image"; google_ad_channel = ""; google_color_border = "#000066"; google_color_bg = "#FFFFFF"; google_color_link = "#007777"; google_color_text = "#0B0B0B"; google_color_url = "#FFFF00"; google_ui_features = "rc:6"; [...]

  2. [...] Podcast interview med Magda Sayeg. Denne @ lionbrandyarns Garn Craft episode er faktisk fra en uge eller to siden, men jeg er altid lidt langsom lytte til podcasts, og det er en god en, så jeg ønskede at dele linket. Hvis du gik glip af det, her er min profil på Magda. [...]

  3. [...] Magda Sayeg, like Olek, har taget en Yarnbombing / street hæklet stil og gjorde det kommercielt succes. Jeg valgte denne specifikke stykke, fordi jeg synes, det trodser mange fordomme, der eksisterer om strikning / hækling. [...]

  4. [...] crochet artist I profiled was successful yarnbomber Magda Sayeg. I explained that she’s primarily a knitter but also includes crochet in her yarnbombed work [...]

  5. [...] previously featured the work of artist Magda Sayeg here on the blog. She has done terrific yarnbombing in the past and has now moved on to [...]

Forrige post:

Næste indlæg: