Livlig 101-årig Nyder Hækle

ved KathrynOktober 13, 2011 · 0 kommentarer

i Hæklet Nyheder

crochet 1 450x294 3 300x196 Sprightly 101 Year Old Enjoys Crocheting

Du kender mig – Jeg er en sucker for disse historier om ældre mennesker, som stadig er aktive, og som elsker deres hækling. Den Penarth Times havde bare sådan en historie – omkring en 101-årig kvinde ved navn Clarice Hepworth, der fortsætter med at nyde både hækling og strikning.

Clarice bor i Ty Dewi Sant, en lille UK pleje hjem, hvor omkring tre dusin indbyggere bor i enkeltværelser designet til at holde dem socialt aktiv og opnå den bistand, de har brug for, men også at holde dem så uafhængig som muligt i deres alderdom.

Min favorit del af denne særlige artikel er det faktum, at Clarice beskrives som sprightly. Jeg håber, at hvis jeg lever til 101 det er et ord, der bruges til at beskrive mig! She stays active with regular walks and then enjoys crochet and knitting when she is not out and about.

original nyhedskilde

pinit fg en rect gray 28 Sprightly 101 Year Old Enjoys Crocheting
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: