Rocket Dog Hæklet Sko – Svarende til TOMS

ved KathrynOktober 14, 2011 · 2 kommentarer

i Hæklet Fashion

A lot of people come to my site looking for information on TOMS hæklede sko. TOMS hæklede lejligheder er store, men de kommer i begrænsede farver og beløb. Faktisk, at the current time they are once again out of stock on every color except the lime green crochet TOMS and as far as I’ve been able to find out they aren’t planning on re-stocking any of the other colors.

Så, hvad skal du gøre, hvis du elsker den stil af TOMS hæklede sko, men du er ikke en fan af det limegrønne TOMS? Min bedste anbefaling er at tjekke ud Rocket Dog sko. De er i øjeblikket tilbyder to forskellige stilarter af hæklede sko – et par af lejligheder og en med en lille hæl – , der ligner i udseende til den populære TOMS hæklet sko. They’ve definitely got a style of their own but I think they have enough of the TOMS style to be appealing to people who like the crochet TOMS.

Tjek dem ud:

crochet shoe 500x375 Rocket Dog Crochet Shoes   Similar to TOMS

Chillout Crochet Cotton Shoes with a Rubber and Jute Sole

crochet shoes 500x500 Rocket Dog Crochet Shoes   Similar to TOMS

Privet Petal Crochet Shoes with Rubber Sole

pinit fg en rect gray 28 Rocket Dog Crochet Shoes   Similar to TOMS
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] looked at Rocket Dog crochet shoes and noted their similarity to crochet TOMS. Rocket Dog now has some new styles of crochet shoes [...]

  2. [...] mentioned Rocket Dog in the past because they have a pair of crochet flats that are similar to the popular TOMS crochet shoes. Men, Rocket Dog actually has two other styles of shoe with crochet details that I’m [...]

Forrige post:

Næste indlæg: