American Craft Week og I Love Garn Day

ved KathrynOktober 10, 2011 · 2 kommentarer

i Hæklet Nyheder

yarn 500x281 American Craft Week and I Love Yarn Day

I denne uge er vi midt i en hæklet-relateret “ferie” – American Craft Week. Og ved afslutningen af ​​ugen, på fredag, er den første nogensinde årlige I Love Garn Day. Hvor sjovt!

American Craft Week

American Craft Week er en ferie designet til at fejre kunstnere, der skaber Amreican-made håndlavede produkter, der kan være enten dekorative eller funktionelle. Det fejrer også de detailhandlere, der er villige til at tage en chance på at sælge disse håndværk poster. Det er faktisk ti dage, ikke en uge, , der fejres hvert år i oktober og i denne uge er datoerne oktober 7 – 16 så vi er lige midt i fejringen i dag. Jeg er temmelig sikker på, at dette år er det andet år af American Craft Week.

American Craft Week er hostet af Craft Detailhandlere og Kunstnere for Tomorrow (CRAFT), som er “en sammenslutning af gallerier, butikker, skoler og kunstner, der er dedikeret til at præsentere arbejdet med et fælles kendetegn – Det er håndlavet i U.S.A.” Den er sponsoreret af en bred vifte af organisationer, herunder Den amerikanske Craft Råd, Håndværk i Amerika og New York International Gift Fair.

Du kan være interesseret i at vide, at der er foto og essay konkurrencer forbundet med American Craft Week, du kan indtaste i denne måned med deadlines i oktober 21, 2011.

Her er nogle ideer til at deltage i American Craft Week.

I Love Garn Day

I Love Garn Day er en begivenhed sponsoreret af Craft Garn Rådet for at fejre glæden ved garn. Det er den 14. oktober, og det er det første år, hvor begivenheden. Denne særlige begivenhed er enklere end American Craft Week i at fejre det betyder bare, at du lader andre vide, på en eller anden måde, at du elsker garn. Det kunne betyde Yarnbombing din foretrukne garn butik (få tilladelse!) eller det kan betyde bare Tweeting at du elsker garn. Jeg ved, at jeg elsker garn og jeg er temmelig sikker på alle, der læser dette føler på samme måde.

Så gør nogle af mine yndlings hæklet designere som Linda Permann og hækling kunstnere som Olek. De har delt deres projektidéer for at fejre I Love Garn Day.

Her er nogle andre ideer til at deltage i I Love Garn Day.

Er du gør noget for at fejre American Craft Week og / eller I Love Garn Day?

pinit fg en rect gray 28 American Craft Week and I Love Yarn Day
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Glad I Love Garn Day! For at fejre besluttede jeg at gøre dagens hæklet citat lidt anderledes. I stedet for at finde en [...]

  2. [...] Lad os tage et kig på, hvad der sker her på bloggen, og i en verden af ​​hækling, i løbet af denne samme tid sidste år. Denne uge var American Craft Week og også uge af den første nogensinde I Love Garn dag. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: