Susie Hewer Kan hækles mens du kører en Marathon

ved KathrynSeptember 27, 2011 · 2 kommentarer

i Hæklet Nyheder

hewer Susie Hewer Can Crochet While Running a Marathon

Jeg gik igennem nyheden om hækling fra en række forskellige kilder, og jeg kom på tværs af en omtale om Susie Hewer hvem der skal køre i næste måneds Liverpool Marathon. Hvad har det at gøre med hæklet? Intet bortset fra, at hun tilfældigvis holde Guinness World Record for at hækle den længste kæde, mens du kører en maraton! Jeg vidste ikke om hende tidligere, og var nødt til at lære mere!

Susie Hewer: Strikning Runner

Hewer er bedst kendt som den løber, der strikker, mens hun laver sine maratonløb. Ifølge hendes blog, Extreme Knitting Redhead, hun har kørt London Marathon en halv snes gange, og halvdelen af ​​de gange, hun strikker hullet vej. Hun holder Guinness World Record for at skabe den længste tørklæde strikke mens du kører en maraton. Jeg kan ikke tro, der er mere end én person, der gør, at! De havde hellere være forsigtig, eller de får brug for medicinsk kode Y93D1.

Susie Hewer Også crochets

Selv om hun er kendt mere for sit strikketøj, Hewer bestemt også crochets. I 2010 besluttede hun at hækle en kæde, mens du kører London Marathon og det er da vandt Guinness World Record for “den længste hæklet kæde, mens der kører en maraton”. En browse gennem hendes blog afslører, at hun i øjeblikket er indpakningen op en hæklet bedstemor firkantet tæppe.

Susie Hewer: Imponerende Runner

Jeg løber ikke, så jeg kender ikke et ton om det, men jeg kender en lille smule. Hewer har kørt cirka to dusin maratonløb. Desuden, hun har kørt to længere ultra maraton. Hun løber at skabe opmærksomhed og penge til Alzheimers forskning i UK. Kudos til denne kvinde.

pinit fg en rect gray 28 Susie Hewer Can Crochet While Running a Marathon
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] den utrolige historie om en kvinde, der kører maratonløb, mens strikke eller hækle hele projekter her. Nu det er hvad jeg kalder motivation (og inspiration)! Jeg har ingen grund til at have nogen skrupler [...]

  2. [...] Monde Håndlavet nævnte min artikel om den fantastiske Susie Hewer der kan både strikke og hækle, mens du kører [...]

Forrige post:

Næste indlæg: