Organdonation Hæklet og tillykke med fødselsdagen til min far

ved KathrynSeptember 28, 2011 · 11 kommentarer

i Hæklet for en sag

e641 Organ Donation Crochet and a Happy Birthday to My DadMin far med min søster i Ohio et par måneder siden

Det er min fars fødselsdag, og jeg troede, jeg ville fejre med et blogindlæg om hækling, der er relateret til organdonation. Det er fordi min far er en to-tiden transplantation modtager. Han modtog sin nye nyre omkring ti år siden, og han modtog en ny bugspytkirtel et par år senere. Det ændrede hans liv … og mine.

Hvordan jeg ikke Lose My Dad

Jeg troede, at jeg skulle miste min far, da jeg var 17. Han havde sukkersyge og havde en hel komplikationer fra det, den mest livstruende som var nyresvigt. Han fik virkelig, rigtig syg. Han måtte gå på peritonealdialyse, som dybest set betyder, at han måtte pumpe liter væske i maven regelmæssigt. Jeg vil ikke gå for meget i flere detaljer om det hele, da dette ikke er et sundheds-blog, men jeg vil sige, at det tager en rigtig, virkelig lang tid for dit navn til at komme op på en transplantation liste – år. Og dem er år, fyldt med sygdom og svaghed, og du bare virkelig aldrig vide, om din elskede kommer til at trække igennem det. Jeg var 21 da min far fik sin nyretransplantation og hans anden chance på livet. Jeg vil aldrig være klar til at miste min far, men jeg er absolut for evigt taknemmelig for hans organdonor og hans transplantation team for at sikre, det ikke skete, når mine søskende og jeg var stadig kun teenagere.

Bugspytkirtlen Transplant

Den nyretransplantation er, hvad der reddede fars liv første omgang, men senere gjorde han også en bugspytkirtel transplantation. Dette er en fantastisk medicinsk procedure, der rent faktisk betyder, at han ikke længere har diabetes. Efter tredive års tage insulin hver dag, han ikke længere har at gøre det. Vigtigere, det er diabetes, der ødelagde hans nyrer i første omgang, så bugspytkirtlen transplantation betyder en bedre chance for den nye nyre.

Videre til hækling

Her er nogle mennesker, årsager og historier, der relaterer sig til at hækle for organdonation og diabetes bevidsthed:

Hæklet Nyre Fundraiser

crochet kidney Organ Donation Crochet and a Happy Birthday to My Dad

Barefoot JJ sælger disse amigurumi nyrer at skaffe penge til sin vens tiltrængt nyre og bugspytkirtel transplantation. De er $7 og 100% af overskuddet går til årsagen.

Tråde fra Compassion

Det er en organisation, der er en del af Wisconsin Donor Network. De strikke og hækle komfort sjaler til familier organer og væv donorer.

Hæklet Heart Quilt

art exhibit 064 Organ Donation Crochet and a Happy Birthday to My Dad

Denne hæklet hjerte quilt blev foretaget af en nyretransplantation patient ved navn Penny Brown. Det er en del af New England Organ Banks kunstudstilling. Brown har lært at hækle i 1998 efter hendes transplantation og nu crochets hatte og tæpper til en anden årsag: for tidligt fødte børn på hospitalet.

Wrapped In Hugs

På 2010 Transplant Games (som er ligesom OL for transplanterede patienter) alle donor familier fik tæpper, der var strik trikotage. Den Gift of Life Donor Program har til formål at genskabe denne for sine lokale ceremonier. De prøver at samle 400 tæpper inden 1. oktober i år og vil have yderligere tidsfrister for andre begivenheder. De accepterer 30″ x 60″ hæklet tæppe donationer.

Kelsey Kruzers

crochet hat Organ Donation Crochet and a Happy Birthday to My Dad

Denne bomuld hæklet hat sælges af Bomuld Blossoms og 100% af provenuet angiveligt gå til at støtte en Juvenile Diabetes Research Foundation Team. Har nogen af ​​jer kender til diabetes-relaterede organisationer, der accepterer hæklede donationer? Jeg kiggede rundt, men kunne ikke finde nogen.

Nogen der har Hæklet Organ Mønstre?

En af de ting på min to-do liste er at hækle nyre og bugspytkirtel tal for folk i min fars transplantation støttegruppe, som han går til en gang om måneden. Jeg har endnu ikke fundet nogen gode mønstre for disse poster. Nogen kender nogen?! Hvis det er et mønster, som du skal betale for jeg foretrækker et mønster, hvor overskuddet går helt eller delvist til et relateret årsag.

Happy Birthday Dad!!

pinit fg en rect gray 28 Organ Donation Crochet and a Happy Birthday to My Dad
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
crochetime
crochetime like.author.displayName 1 Ligesom

Det er så fantastisk! Min mand, John, er donere sin nyre til en ven, der har været i dialyse i tre år efter nyren, som hans far doneret til ham, mislykkedes. John drift er på tirsdag. Jeg var på toget til arbejde i morges tænker, at jeg gerne vil hækle et par nyrer, brodere dem med et smilende ansigt (exactely ligesom Barefoot JJS) og tilføje et stykke filt på bagsiden med en tak note, at give kirurger og sygeplejersker. Jeg har gjort min google søgning og kom på tværs af din blogpost. Hvor fantastisk?! Jeg har heller ikke fundet en nyre amigurimi mønster, men fandt dette link. Jeg kunne give det en go og derefter skrive en ordentlig mønster. http://crochetcrochet.livejournal.com/1308790.html

Jeg håber du far stadig klarer sig godt. Jeg vil blogge om John og Pieter tirsdag som en del af mine faste Terrific tirsdag indlæg. (Jeg er meget positivt, at det vil være en teriffic dag med et godt resultat for begge operationer :-))

Jeg har tænkt mig at undersøge transplantationen Spil nu.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@crochetime Tak så meget for at dele denne. Min far har lige fejret sin 60 års fødselsdag og ti år af sit vellykkede nyretransplantation. Jeg er evigt taknemmelig for, at familien af ​​hans donor for at give os denne gave. Hvad din mand gør, er en fantastisk ting, og jeg ønsker både ham og hans ven den bedste! Jeg vil helt sikkert holde øje med dit indlæg om det hele.

Trackbacks

  1. [...] stillinger for at skrive. Denne måneds var ikke så hårdt, selv – det var det indlæg jeg gjorde på organdonation hæklet til min fars fødselsdag. Jeg kunne også godt lide at skrive de stillinger, hvor jeg forsøgte at finde den rigtige hækling [...]

  2. [...] også gerne påpege, at jeg for nylig skrev om organdonation hækling (såsom hækle for organisationer, der øger bevidstheden om behovet for organdonation) som [...]

  3. [...] min familie til min fars 60-års fødselsdag. Sidste år gjorde jeg en fødselsdag indlæg for ham at tale om organdonation og hækling, fordi han er en to-transplantation [...]

  4. [...] med min familie. Turen var en meget speciel lejlighed: min fars 60-års fødselsdag. Min far er en dobbelt-transplantation overlevende og har nu haft sin nyretransplantation i mere end ti år, så dette er en virkelig stor fest [...]

  5. [...] hatte og varme vinter hatte til mange lokale steder.” Min far er modtager af to forskellige organtransplantationer, så den første del af hendes svar virkelig slog hjem med [...]

Forrige post:

Næste indlæg: