Hæklet Kunstner Jo Hamilton viser off hendes kreative rum

ved KathrynAugust 4, 2011 · 2 kommentarer

i Hæklet Art

Tilbage i marts I gjorde en profil af Jo Hamilton, en hæklet kunstner, der gør fantastiske arbejde skaber portrætter ud af hækling:

owen hoke website 595 238x300 Crochet Artist Jo Hamilton Shows Off Her Creative Space

Jeg var begejstret, da jeg så et link på My Love For You som en Stampede of Horses fortæller mig om en kølig foto projekt kaldet work.place hvor kreative Portland mennesker er fotograferet i deres arbejde rum. Mit øje blev straks trukket til et arbejdsområde fyldt med garn og det er når jeg fandt ud af den plads tilhører Jo Hamilton. Jeg klikkede over til work.place arkiver for profilen der på Hamilton kreative rum.

5858220076 f292f68efe Crochet Artist Jo Hamilton Shows Off Her Creative Space

Fotoet er af Carlie Amstrong. Må klikke over at se alle fotos på webstedet – masser af garn yumminess plus én af de hæklede portrætter i aktion. Amazing!

pinit fg en rect gray 28 Crochet Artist Jo Hamilton Shows Off Her Creative Space
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] er meget få mennesker, der gør hæklede portrætter. De to eneste jeg virkelig kender lige nu er Jo Hamilton og Pat Ahern. Jeg havde altid antaget, at dette var en ny ting. Men det viser sig, at nogen [...]

  2. [...] Jeg nævnte, Ahern kunst minder mig lidt af Jo Hamilton, da de begge gør det enestående arbejde med at skabe hækling [...]

Forrige post:

Næste indlæg: