Ja, Drenge Hækle

ved KathrynJuli 4, 2011 · 2 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Left crochet 1 Yes, Boys Are Crocheting

I sidste uge gjorde jeg et indlæg om teenagedrenge hækle til velgørenhed. Siden da har jeg modtaget en række bemærkninger og set adskillige artikler, der fremhæver det faktum, at flere og flere drenge hækle disse dage. Jeg tror, ​​det er stor, da det er et håndværk, der giver mange fordele. Og jeg synes også, det er fantastisk, fordi jeg ikke tror, ​​børnene bør begrænses til kønsspecifikke aktiviteter. Jeg er ikke gung-ho om at, hvilket betyder at jeg ikke er derude fortaler for køn-fri klasseværelser, etc., men jeg støtter tanken om, at børn skal have frihed til at vælge de håndværk og aktiviteter, der appellerer til dem uden at blive dømt for deres valg. Jeg er glad for at se, at dette synes at være under forandring i forhold til hækling.

For eksempel, Israelske avis Haaretz havde en stor artikel i sidste uge, hvor de spurgte børn i dag for at læse artikler i årtier gamle spørgsmål af papiret for at få deres svar. En af de artikler, (fra 1947) talte om vigtigheden af ​​arbejdet og håndværk, siger, at piger kan og bør bruge deres tid på at gøre ting som hækling og drenge skal gøre ting som træskærerarbejder. Børnene i dag svarede, at piger og drenge både bør være i stand til at gøre hvad de vil i deres fritid. En pige bemærkede, at hun ikke har nogen interesse i needlearts og en anden pige sagde:

“Se, Jeg kender drenge, der kan hækle bedre end nogle bedstemødre; der er ingen grund til at begrænse det til alene piger. Jeg personligt også gerne hjælpe min far med sin tømrerarbejde, så jeg er ikke enig i denne passage.”

Tættere på hjemmet, Marie, Underground Crafter reageret på mit sidste indlæg med følgende bemærkning:

“Jeg ved ikke, om andre teenage drenge crafting for en sag, men jeg var glad for at have nogle unge drenge kommer til at lære at hækle bord på Brooklyn Fiber Arts Guild World Wide Knit in Public dages arrangement!”

Jeg tror, ​​det er fantastisk, fordi det ikke var så længe siden, at drengene kunne have været flov over at vise interesse for hækling i det offentlige og nu, synes at ændre.

Faktisk, da jeg mødte op med Crafting i Public for første gang i sidste uge (fantastisk oplevelse!) Der var en ung fyr (begyndelsen af ​​tyverne?) der henvendte sig til os og sagde, at han altid havde ønsket at lære at strikke. Han bad os forskellen mellem strikning og hækling og ønskede en lille lektion i at begynde at hækle. Han virkede oprigtigt interesseret og dette synes at være endnu et tegn på, at fyre i alle aldre er picking up krogen.

Hvad med dig – har du set eksempler på større accept for drenge hækle?

pinit fg en rect gray 28 Yes, Boys Are Crocheting
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: