7 San Francisco Garn Stores

ved KathrynJuli 28, 2011 · 9 kommentarer

i Garn Sælgere

DSCN6503 7 San Francisco Yarn Stores

Vilkårligt billede fra San Francisco :)

 

Jeg har nævnt mere end én gang her, at jeg har tendens til at gøre mit garn shopping online fra indie garverier og sælgere (ligesom Candy nøgle og Smuthul by Six Skeins). Eller andet, jeg gør det i LYS på det sted, jeg besøger, når jeg rejser. Men selvfølgelig San Francisco er fyldt med garn-elskende folk, og så vi har en masse muligheder for at købe garn her i byen. Nogle af dem, jeg har checket ud, og nogle af dem har jeg ikke. Her er en Roundup af San Francisco garn butikker (i-byen kun, ikke i det omkringliggende Bay Area selvom Liz over på Donnas Decembers er en af ​​flere mennesker, der har fortalt mig, at jeg virkelig har brug for at tjekke ud LYS over bugten i Sausalito).

Dem jeg har været til:

 1. Imaginknit. Dette er den “big” butik, der næsten alle har hørt om, hvis de spørger rundt til en garn butik i San Francisco. Det er en stor toværelses garn butik i Castro med garn, der går fra gulv til loft i begge værelser. Det er farverige og luftige og lys, som jeg elsker. Faktisk Jeg kan virkelig godt lide denne butik. De har en masse af markering, der er altid flere medarbejdere og de mennesker, der arbejder her er nyttige uden at være anmassende. De har poster for crocheters samt strikkere. For at være ærlig, Jeg kan ikke huske, hvis de farveprøve hækling samt strikke, men jeg tænker, de gør. Jeg er virkelig sjældent se på farveprøver på skærmen i LYS og jeg har ikke været der i et stykke tid. Hvad jeg kan huske, er, at de har en masse af de “god” garn, som du ikke kan få på en kæde butik, men kan få på andre standard LYS muligheder i mange byer. Så der er en masse gode muligheder, men ikke nødvendigvis super-unikke muligheder. Godt sted, selv, og de har en online butik. De tilbyder også flere hæklede klasser, herunder en freeform værksted, selvom jeg ikke har taget nogen.
 2. Atelier Garn. Dette er garnet butik, der ligger tættest på mit hjem i Lower Pacific Heights område (ish) og så den, som jeg har været til oftest. Det er en strik-tunge butik, der ikke har farveprøver eller mønstre gjort op i hækling. Jeg vil ikke sige, det er anti-hækling, selv, selvom da jeg ikke er en af ​​de mennesker, der er særligt opmærksomme på dette problem, jeg nogle gange ikke mærke til det, hvor andre crocheters måske. For eksempel, Jeg har ikke bedt om nogen hæklet hjælp, så jeg ved ikke, om de kunne fortælle mig svar, hvis jeg gjorde. Jeg har tendens til at foretrække internettet for disse ting. icon smile 7 San Francisco Yarn Stores De har en hæklet og strik værksted, selv, hvor spørgsmål til enten håndværk kan besvares. I alle tilfælde, de har en masse forskellige garn muligheder, og jeg altid finde noget her, som jeg kan lide. Det er et lille rum, men i en hyggelig måde. Dette er, hvor jeg fik min Bare ved Langalux og KnitCol garn. En ting jeg elsker ved denne butik er deres salg sektion.
 3. Greenwich Garn. Dette tæt på den-bugten butikken var den første garn butik, at jeg gik i byen efter jeg først lærte at hækle og det helt intimideret mig, fordi jeg bare ikke kender nogen bedre. Når jeg ser tilbage er det faktisk en stor lille butik for crocheter der ønsker et hyggeligt lille sted af hendes egne. Det er en lille to-værelses butik med garn fra gulv til loft i begge værelser. Det forreste rum er hjemsted for et stort bord, hvor en gruppe synes at være konstant indsamles bare arbejder på deres ting (Jeg siger hele tiden, men jeg har kun været der to eller tre gange, og det kunne være en tilfældighed, ikke synes ligesom det, selv). Den ene ting, jeg ikke kan lide ved denne butik var, at det havde ingen priser på garnet. Men det har været et stykke tid; der kunne have ændret. Deres websted fortæller mig, at de har været der for 30 år.
 4. Prinsesse Animal. Dette er butikken nyeste til mig. Jeg mødte @ PrincessAnimal på SF Crafting i Public et par uger siden, og jeg har siden da været i hendes Mission kvarter butik to gange. Det er faktisk en fuld håndværk butik (“San Franciscos nyeste rock 'n roll
  håndværk bar
  “), ikke bare en garn butik. Men, det har en sektion af garn, der er fra lokale garverier, herunder en linje af garn med colorways specielt farvet til prinsesse Animal og opkaldt efter de kvarterer i San Francisco, så det fik denne særlige touch, der bærer nævne. Der er også en masse af Cascade garn i denne butik. Værd en stop for sikker.

Dem, jeg har ikke besøgt endnu:

 

 1. Artfibers. Det er kommet op i samtale et par gange i de sidste par uger, at jeg nødt til at stoppe i denne Financial District butik. Jeg ikke havde kendt om det, men så @ Futuregirlcraft fortalte mig, hvor det var (kigge efter den funky skrifttype tegn på, at bare siger “garn” op i luften for denne anden historie butik. Jeg har kun hørt gode ting om det, men har endnu ikke gjort det der.
 2. Skrot. Dette er faktisk ikke et garn butik, men i stedet er en slags genbrugsforretning for kunstnere, der til tider har garn. Jeg elsker bare tanken om dette, især da vore faktiske genbrugsbutikker her næsten aldrig har garn og især fordi hele butikken er kun kunst og kunsthåndværk leverancer, som du kan grave igennem, finde dine skatte og betale en lav pris for. Jeg har ikke været her endnu, men jeg har en dato planlagt at gå her i et par uger.
 3. Urban fauna Garn Studio. Jeg har hørt absolut intet om denne butik, men det kommer op, når jeg gør en Google Maps søge efter garn butikker, og det har en websted der ser spændende. De er strikket tunge, Jeg tror,, men tilsyneladende får garn fra indie dyers rundt om i landet, som jeg elsker. De har en månedlig drop-in fiber aften, hvor offentligheden opfordres til at bringe fiber projekt efter eget valg og håndværk. Måske vil jeg kontrollere, at ud!
pinit fg en rect gray 28 7 San Francisco Yarn Stores
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

 1. [...] gjorde en Roundup af 7 San Francisco Garn Stores. Af de fire jeg havde været til, Jeg har kun været tilbage til to af dem, og af de tre jeg [...]

 2. [...] denne sidste gang omkring besluttede jeg, at jeg havde brug for at enten bruge Mizuhiki ledning eller donere det til håndværk genbrugsforretning. Jeg besluttede at se om jeg kunne hækle med [...]

 3. [...] inkluderet tip om hvor at spise eller snuppe en kop kaffe i nærheden!) Jeg har tidligere også gjort et indlæg om 7 San Francisco Garn Stores. Fun fact: Det er logisitcally langt nemmere at få dig selv til en indie LYS i San Francisco end til [...]

Forrige post:

Næste indlæg: