Interview med Inspirerende Etsy crocheter crocheTime

ved KathrynJuli 21, 2011 · 4 kommentarer

i hæklede interviews, Etsy Hæklet

il 570xN.256221228 500x500 Interview with Inspiring Etsy Crocheter crocheTime

Ure fra crocheTime

 

 

Sarah London (hvis navn du måske genkender, fordi hun er den ene gør det hækles en Rainbow projekt, som jeg stadig ønsker at lave firkanter, men har stadig ikke endnu!) gjorde et indlæg på sin blog nylig lede læserne til at tjekke Etsy butik af sin veninde Natasja. Så snart jeg dukkede på over til butikken, kaldet crocheTime, Jeg faldt i kærlighed med den smukke, farverige, pop-følelse ure, hun gør. Jeg skulle til at skrive en på bloggen umiddelbart som dage “hæklet på Etsy” pick men så tænkte jeg, “faktisk, Jeg virkelig ønsker at vide mere om disse!) så jeg interviewede Natasja. Her er det interview:

CROCHETBLOGGER: Det bedste ved dine kreationer er din store brug af farver. Har du planlægge dine farver på forhånd for hvert projekt eller har du bare mikse og matche, som du går, vælge, hvad du vil på det tidspunkt?

 

Tak for at sige, jeg har en stor brug af farver! Jeg er bare naturligt tiltrukket lyse, zingy farver, og det giver mig sådan et kick at se, hvordan farver interagerer med hinanden. Jeg elsker bare, kærlighed, elsker at kigge på mit stash af garn (kendt som “kasse med legetøj” i vores hus) med alle de nuancer af grøn og blå, der gør de røde, pink og lilla “pop”.

 

Når jeg beslutte, hvad farver til brug sammen, det er virkelig bare en mavefornemmelse, at jeg nødt til at gå med. Jeg elsker enten, hvad jeg ser, og det gør mig ophidset og glad, ellers er det ikke, så jeg er nødt til at vælge en anden farve. Kombinationen skal “talk” til mig. Jeg tror, ​​mine zingy farve combos måske hvorfor jeg har haft masser af favoritter og visninger af mine ure, men kun 4 salg (2 om Folkelig og 2 på Etsy) – folk elsker, hvad de ser, men de kan ikke nødvendigvis have et rum i deres hus med det samme farveskema som mine ure, så de ikke køber uret, som er en skam.

il 570xN.245873613 225x300 Interview with Inspiring Etsy Crocheter crocheTime

 

CROCHETBLOGGER: Jeg elsker pop-py fornemmelsen af ​​dine ur-designs. Hvad inspirerer dit arbejde? (Er der bestemte kunstnere eller magasiner eller ting, du ser på, der har givet dig denne unikke sans for stil?)

 

Jeg kan ikke rigtig sætte min finger på hvad der inspirerer mig. Jeg foretrækker enkle designs, så jeg kan bruge farve som hovedattraktionen. Da jeg designede ure jeg virkelig bare gik med min mavefornemmelse. Jeg kan huske, jeg var på et tog på arbejde og bare begyndte at tegne cirkler og spille rundt. Min mand siger, ure og farver er en afspejling af min personlighed. Han er nok ret som jeg bare gøre, hvad der kommer naturligt.

 

CROCHETBLOGGER: Jeg ved, at der ud over dine ure du laver blomster brocher og magneter. Er der andre elementer, du foretager?

il 570xN.254665045 225x300 Interview with Inspiring Etsy Crocheter crocheTime

Ikke, kun disse. De brocher var faktisk kun tilføjes at fylde butikken. De vigtigste ting er urene.

 

CROCHETBLOGGER: Har du har foretrukne garnmærker / typer? Jeg ved, du primært arbejder i bomuld og spekulerede på, om der var en særlig grund til at?

 

Jeg elsker bare den naturlige fornemmelse af bomuld. For mig, der er ingen bedre brand end Rowan for farve. Mine uret ansigter er udført i hvid Stylecraft Classique Bomuld, fordi det er en dejlig bomuld, men billigere end Rowan, der gør økonomisk som jeg har brug for sådan en masse hvid. Motiverne og kanter er alle Rowan Handknit Cotton. Jeg kan bare ikke finde noget, der kommer tæt på Rowan for farveintensitet. Deres røde (de kalder det Rosso) er bare fantastisk!

 

CROCHETBLOGGER: Jeg kender din Etsy butik er temmelig ny. Hvad gjorde du beslutter at starte en? Hvordan har den oplevelse været hidtil?

Jeg løb tør for plads. Seriøst. Jeg elsker at lave ure så meget (mulighederne farve og design er uendelige) at jeg ønsker bare at gøre mere og mere, men jeg kan kun hænge så mange ure i mit hjem. Min mand i al sin visdom sagde: “Godt, hvorfor du ikke bare sælge dem?” Så jeg gjorde. Det er stadig sind blæser for mig, at folk som mine ure og betale penge for dem.

 

CROCHETBLOGGER: Jeg synes det er fantastisk, da ure virkelig er ikke så almindeligt i hjemmene i dag, som de plejede at være, da vi alle har vores computere og telefoner til at give os tid.

 

il 570xN.251022167 287x300 Interview with Inspiring Etsy Crocheter crocheTime

CROCHETBLOGGER: Hvordan har det været at arbejde med din husbond på urene? Har du arbejder sammen kreativt eller har du bare gøre dine ting og videregive det ud til ham for at gøre sin del?

 

Vi holder os til det, vi hver gøre bedst – Jeg hækle og han vender mine hæklede cirkler i arbejdsgrupper ure, og han er også ansvarlig for emballage. Han er bogstaveligt talt den “tid” i crocheTime. I løbet af ugen vil jeg hækle og i weekenden vi sidde sammen og samle alt. Når jeg har brug for en sparringspartner eller anden udtalelse, han giver mig altid sin ærlige mening, som jeg virkelig værdi. Han vil ikke nødvendigvis kommentere de farver eller design (bortset fra at give mig et knus eller laver en lille dans med mig, når jeg er færdig med en særlig nice én), men med hans øje for detaljer Jeg plejer udskyde til ham, når det kommer til andelen eller arbejde kvalitetsaspekter. Mit standard spørgsmål til ham er “Ser det rigtigt for dig?” som han altid svarer sandfærdigt. Hele denne oplevelse ville ikke have været halvt så dejligt, hvis det ikke var for ham. Med fare for at lyde corny, han er vinden under mine vinger, eller skulle jeg sige “kryds bag mit ur”? icon smile Interview with Inspiring Etsy Crocheter crocheTime Jeg kan pludre videre om ham i timevis endnu. De to største elsker i mit liv er hæklet og min mand, så at kunne kombinere de to samtidig med at en smule penge, er min idé af himlen.

 

CROCHETBLOGGER: Det er så dejligt!!

CROCHETBLOGGER: Du nævner i din Etsy profil, som du ikke blev trukket til strikke eller quiltning eller nogen af ​​disse andre husflid. Hvad tror du var anderledes med hæklet?

 

Jeg har en erindring om min oldemor hækle. Jeg kan huske at se hende som en pige (om 7 eller 8 år) hækle en lysegul afghansk, mens hun sad under den afghanske! Det var magisk for mig. Hun kun brugt én kort metal klistret ting, men hun gjorde denne store tæppe for hende at sidde under, og fortsætte med at arbejde på! Når jeg sammenlignet det til min mors strikning, hvor hun måtte bruge to lang metalkæde klæbrige ting og kun lavet trøjer, stor mormors tæppe var måde køligere! Jeg tror, ​​at billedet skal have indgivet i min hjerne og inspirerede mig i august 2009 (om 25 år senere) at starte koble. Jeg tror krog er i mine gener, selv hvis det gjorde springe to generationer.

 

CROCHETBLOGGER: Har du en favorit sting? (Jeg ved ikke, hvorfor, Jeg har fået så nysgerrig folks svar på dette sidst. Mine lige nu er hdc og krydsede dc men det ændrer.)

 

Interessant spørgsmål! Jeg vil sige hdc samt. Jeg føler altid ked af det – det er ikke en fm og ikke en dc, blot halvvejs mellem. Meget under nominel lille søm, som man.

 

CROCHETBLOGGER: Er der nogen crocheters derude, hvis arbejde du specielt beundrer?

 

Ja! Sarah London og Emma Lamb. Jeg pre-ordered Sarahs bog på Amazon netop i går. Og Emmas arbejde er så frisk og smuk.

 

CROCHETBLOGGER: Jeg ønsker at få mine hænder på Sarahs pladser bog, også!

 

CROCHETBLOGGER: Hvad vil du have andre folk til at vide om hækling?

 

Det er køligere end strikning.

 

CROCHETBLOGGER: Er der andet, du vil have mine læsere at vide om dig eller dit arbejde?

 

Jeg ville elske at gøre flere brugerdefinerede ordrer. Som jeg sagde i svar på dit første spørgsmål, mine farvekombinationer måske ikke passer dit farveskema, men det viser, hvad der kan gøres. Jeg har lister på hver af min Etsy og folkelig butikker til “lave din egen ur” hvor købere kan vælge de forskellige aspekter af uret, herunder størrelse. Jeg har modtaget en brugerdefineret rækkefølge på mandag for en 45cm ur. Jeg har aldrig tænkt på at gøre en så stor, men nu, hvor jeg har travlt med det, Jeg ved, det vil være fantastisk. Det fik mig til at tænke, at måske andre mennesker ønsker store ure. Det er hvad jeg elsker ved tilpassede ordrer – du kommer til at kende de mennesker, der køber dem. Jeg kan forestille uret hænger i uanset hvilken plads de køber det for, og finde ud af, hvad køberne virkelig ønsker.

 

CROCHETBLOGGER: Det er afgjort en af ​​de bedste ting ved at købe fra uafhængige sælgere enten lokalt eller via sites som Etsy - at muligheden for personlig forbindelse!

Bemærk: Natasja er baseret i Surrey, så urene er prissat i pounds, ikke dollars. Besøg crocheTime.

pinit fg en rect gray 28 Interview with Inspiring Etsy Crocheter crocheTime
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] kan læse interviewet her. Gør dig selv en tjeneste og starte efter Kathryn blog. Hun stillinger meget regelmæssigt og hendes [...]

  2. [...] Hans far er en urmager, så jeg tænkte på det arbejde, som crocheTime: [...]

  3. [...] Hæklet Nyheder Pin ItWhen Jeg interviewede crocheTime om hendes store linje af hæklede ure sidste år var det første gang, jeg nogensinde havde virkelig set [...]

Forrige post:

Næste indlæg: