Mand Hæklet Kunstner Nathan Vincent

ved KathrynJuni 13, 2011 · 12 kommentarer

i Hæklet Kunstnere

Denne uges hæklet kunstner er Nathan Vincent, en mand, der udforsker spørgsmål om køn i samfundet med sine storstilede hæklede skulpturer. Jeg første gang hørte om Vincent arbejde fra en nyhedsartikel om en multi-kunstner fiber kunst show på Bellevue Arts Museum. Vincent havde et stykke i show kaldet Locker Room, hvor han gentaget en hel mænds omklædningsrum hjælp strikning og hækling, dreje hvad der skal være “mand” objekter (ligesom bænke og urinaler) i bløde og fuzzy objekter, der har en feminin fornemmelse – dermed udforske spørgsmålet om ligestilling. Efter jeg begyndte at gøre nogle mere forskning opdagede jeg end Vincent er en forholdsvis velkendt mandlige hæklet kunstner.

Mere om hækling kunstner Nathan Vincent

Nathan Vincent var en homeschooled præstesønnen der voksede op i Midtvesten. Han fik sit kollegium kunstuddannelse i Californien og derefter New York, udvikle sin store interesse i at bruge typisk feminine kunsten hæklet at udtrykke sine bekymringer (og udfordre) de stereotyper af køn i samfundet. Han har været med på Road Trip Nation og The Martha Stewart viser og har haft talrige udstillinger af hans arbejde i gallerier i hele nationen.

Forklarer Vincent på dette websted, hvordan opvækst han altid følte, at han forsøgte at leve op til de super maskuline idealer af de voksne mænd i sit liv, og fortsætter med at sige, at:

“Ved at hækle de objekter, der er knyttet til disse maskuline idéer jeg nedbryde barrieren af ​​traditionelle køn tilladelser. Objekterne er ikke længere rå og mandig, men blød og indbydende. De vækker det feminine. Den ikke-traditionelle skulptur proces hæklet tillader mig at henlede opmærksomheden på de udfordringer definere kønsidentiteter.”

Eksempler på Vincents hæklet kunst

splash 500x332 Male Crochet Artist Nathan Vincent

Locker Room

 

 

 

 

 

 

Denne Bellevue Arts Museum show er stadig op i endnu to uger, og i øvrigt blev skabt med garn doneret af Lion Brand.

KvBPP9g4 Male Crochet Artist Nathan Vincent

 

 

 

 

 

 

 

GMLZIWIs1 500x363 Male Crochet Artist Nathan Vincent

jLRecNDW 500x331 Male Crochet Artist Nathan Vincent

OCkiCeYP 500x377 Male Crochet Artist Nathan Vincent

xKhtisdb Male Crochet Artist Nathan Vincent

Nathan Vincent rundt omkring på nettet

Hvad er dine tanker om køns-afhøring hæklet kunst Nathan Vincent?

pinit fg en rect gray 28 Male Crochet Artist Nathan Vincent
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Pin ItToday s hæklet citat stammer fra et interview, at Inside Hæklet gjorde i Issue 27 med hæklet kunstner Nathan Vincent (en cool mandlige hæklet kunstner, jeg profileret her sidste [...]

  2. [...] Eller hvis du er en fan af gym måske du gerne vil hænge ud i hæklede omklædningsrummet skabt af kunstneren Nathan Vincent: [...]

  3. [...] kunstner, jeg profileret på denne tid sidste år var Nathan Vincent, en mandlig hæklet kunstner, der udforsker spørgsmål om køn og maskulinitet i sin storstilet hækling [...]

  4. [...] hæklet kunstner Nathan Vincent er fra Midtvesten, men han fik sin BFA fra SUNY og synes at blive plantet i New York for tiden [...]

  5. [...] Concupiscence med en kronik om en hæklet kunstner. Sidst min opmærksomhed synes at være tiltrukket mandlige hæklede kunstnere (selvom du ikke bekymre dig, der er meget mere kvindelige hæklede kunstnere til at blive profileret på hjemmesiden) [...]

  6. [...] fundet ud af om denne udstilling fra e-nyhedsbrevet Nathan Vincent. Jeg nyder arbejdet i denne mandlige hæklet kunstner, der er nok bedst kendt for sin hæklede locker [...]

  7. [...] Nathan Vincent er en hæklet kunstner, hvis arbejde har været omtalt i de seneste hæklede magasiner og kunstudstillinger. Han er bedst kendt for sin hækling omklædningsrummet. Lær mere om Nathan Vincent her. [...]

  8. [...] på skæringspunktet mellem kunst, design og kunsthåndværk. Jeg elsker dette! Jeg nævnte dette museum før, når Nathan Vincent havde arbejdet med i en multi-kunstner udstiller der. Jeg nævnte også en udstilling kaldet The [...]

  9. […] Nathan Vincent OMWW, har du set, at omklædningsrummet? Dette stykke i hækling concupiscence bare fremhæver alle mine argumenter om bedstemor firkanter, Ja, du kan gøre akryl bedstemor firkantede tæpper med hækling, men det er ikke alt du kan gøre. […]

Forrige post:

Næste indlæg: