Linebacker Slår Kids’ Hæklet Lærer

ved KathrynApril 25, 2011 · 2 kommentarer

i Hæklet Nyheder

cropped t640 300x133 Linebacker Turns Kids Crochet Teacher

Foto af Nick Krug via Shawnee Dispatch

Mike Rivera er 6'2″ og overstiger 250 pounds. Han martret op 300 tackler som en college football spiller før han sluttede op med Green Bay Packers og derefter Miami Dolphins. Med andre ord, han er ikke den typiske billede, du får i dit sind, når du tænker på en person, der crochets. Og alligevel kan han hækle en hue i omkring en time, og er glad for at undervise små børn, hvordan man gør det så godt!

Shawnee Dispatch rapporterer, at Rivera nylig besøgte Hillcrest Elementary School i Kansas. Han var der for at lære eleverne, hvordan at hækle i en frivillig klasse, der var vært efter skole fra Boys and Girls Club of Lawrence. Mere end en halv snes børn dukkede op for klassen og lærte at hækle en hat. De fik ikke at vide hvem Rivera var så de var rent interesseret i hækling klassen. Hvor spændende!

Hvordan præcist gjorde en fodboldspiller som Rivera kommer til at lære at hækle? Han gik ned til Guatemala for at gøre nogle frivilligt arbejde med børn og han lærte både håndværket og kunsten at undervise i den, mens han var der. Han siger, at hækle er en god måde at udfylde den tid, især når det betyder, at han kan hjælpe børn i nød. Han vender tilbage til klassen for at fortsætte sit hækling frivilligt arbejde.

pinit fg en rect gray 28 Linebacker Turns Kids Crochet Teacher
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] person, der crochets kan være en bedstemor i en gyngestol med en afghansk på skødet eller en stor buff fodboldspiller eller nogen anden i mellem. En af mulighederne er en cool ung kvinde med en edgy passion for [...]

Forrige post:

Næste indlæg: