Mark dine kalendere til Portland Garn Crawl

ved KathrynFebruar 16, 2011 · 0 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Color Yarn Crawl Logo22 Mark Your Calendars for the Portland Yarn Crawl

Jeg har stadig ikke haft mulighed for at gå til en garn crawl. For dem der ikke er bekendt med dette udtryk (det er i hæklet ordliste) et garn crawl er dybest set som en pub crawl, men for garn elskere i stedet for drikkende. En gruppe mennesker får sammen og tager en trek fra en garn butik til den næste hele byen. Jeg tror, ​​at det bedste sted at gøre dette ville være i Buenos Aires, en by, hvor der er omkring en halv snes garn butikker inden for en to blok stræk i et garn distrikt. Men, der er en garn crawl sker meget tættere på hjemmet – den Portland Garn Crawl.

The Portland Yarn Crawl blev lanceret sidste år og er nu at have sit andet årlige begivenhed. Deres hjemmeside har en fantastisk dybdegående beskrivelse af, hvad et garn crawl er:

“Målet for enhver Garn Crawl er at sætte alle fiber entusiaster og kunstnere med regionale uafhængige detailhandlere, og de virksomheder, der leverer og distribuerer garn og tilbehør, de udfører. Dette gøres ved at skabe en selvstændig guidet rute for udforskning af de deltagende butikker i løbet af en weekend. Butikkerne deltage ved tegningsgaranti gennemgangen og skabe specielle kampagner og en weekend af spænding og udforskning. De deltagende virksomheder deler i underwriting begivenheden og bidrage fuld størrelse prøver af deres fantastiske produkter, som indgår i lodtrækningen kurve, der er udstillet på hver butik langs crawl. Der er én tombola kurv til hver butik.”

The Portland Garn Crawl er en tre-dages arrangement, der starter 4 Marts. Folk kan besøge butikkerne i vilkårlig rækkefølge, at de vælger, men bliver bedt om at logge på, når de kommer der. De, der ønsker det, kan deltage i en ådselsæder hytte for at finde roser på alle de forskellige garn butikker. Som for skrivning af denne post er der 19 butikker planlagt til crawl.

Det lyder som sådan en fantastisk sjov begivenhed. Først og fremmest, du har en undskyldning for at besøge nitten forskellige garn butikker. Det er en masse nye garn til at nyde! Det er også en god måde at møde andre garn elskere på en begivenhed, der giver dig alle sammen. Jeg tvivler på, at jeg har tænkt mig at være i stand til at komme væk til en trek op til Portland i et par uger, men jeg vil virkelig gerne gå på et tidspunkt.

Har du været til en garn crawl? Fortæl mig om det!

pinit fg en rect gray 28 Mark Your Calendars for the Portland Yarn Crawl
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: